Gaztebizz.eus helbideak cookie-ak erabiltzen ditu, bereak zein hirugarrenenak, zerbitzua hobetu eta nabigazio ohiturei buruzko informazio estatistikoa lortzeko. Nabigatzen jarraitzen baduzu haien erabilera onartzen duzula ondorioztatuko dugu. Informazio gehiago nahi izanez gero Cookie-en atala kontsulta ezazu.
ZER DA? | AURKEZPENA ETA KONTSUMO MODUAK | DAKARZAN ONDORIOAK |
---|---|---|
Alkohola azukrean aberatsak diren landareen hartziduratik edo destilaziotik lortzen da, eta edari alkoholdunen konposizinoaren partea da: ardaua, sagardoa, garagardoa, janaurrekoak, likoreak, eta abar. |
Edari mota asko dagoz eta alkohol mailaren arabera sailkatu ohi dira.
Alkohola ez da liseritzen, baizik eta hodi digestibotik odol hodietara zuzenean pasatzen da. Minutu batzuetan odolak gorputz osora garraiatzen dau. |
Arrisku sozialak:
gorabeherak).
|